Kuchyňa „z dvora“, to je varenie zo vždy čerstvých a kvalitných surovín, vernosť v domáce produkty (mlieko, vajíčka, husacia masť…) a výber z najlepších tradičných slovenských jedál. Okolité lesy nám ponúkajú sezónne produkty, ako sú hríby a lesné plody. Tie podávame takpovediac z košíku priamo na tanier.
Čerstvosť je pre nás prvoradá, preto sezónne ovocie servírujeme na tanieri počas sezóny, zeleninu si pestujeme priamo pri penzióne a k dispozícii máme aj bio suroviny z priľahlej farmy.
V našej kuchyni si prídu na svoje milovníci bio jedál, tradičných slovenských jedál a nezabúdame ani na deti a celiatikov.
Zvláš obľúbené sú aj naše domáce zabíjačkové špeciality. Tie sa vyskytujú v menu príležitostne, len počas zabíjačkových dní, no o to väčší záujem je o ne.
Aj vďaka kuchyni „z dvora“, ktorej heslo je čerstvosť – vernosť – tradičnosť sa k nám ľudia každoročne radi vracajú.